Over Ons

Home » Over Ons

Ons Team

Edit Patho

Interieurarchitect

“Als interieurarchitect zie ik het iedere keer als een uitdaging om de ideeën en wensen van de opdrachtgever in een perfect ontwerp te vertalen, waar zij zich helemaal in thuis voelen”

Onze geschiedenis

Ontwerpvisie
Klanttevredenheid
Nieuws
Kwaliteit
Bedrijfsvisie
Ontwerpvisie

Professioneel interieuradvies voor iedereen

Een betaalbaar professioneel interieuradvies bereikbaar voor iedereen. Dat was en is het doel van de oprichters van Zomooj. Zij merken dat veel mensen en bedrijven vaak niet weten hoe waardevol een goed interieuradvies is. Ook de kosten zijn vaak onduidelijk.

Met de Zomooj-formule verandert dat. U weet vooraf precies wat het interieuradvies kost en wat u voor dat bedrag krijgt. Met het advies kunt u zelf aan de slag. Wilt u daar hulp bij? Dan ontvangt u eerst een duidelijke offerte voor aanvullende werkzaamheden.

Klanttevredenheid

Wat vindt u?

Na de opdracht vragen wij u hoe u de kwaliteit van onze adviezen ervaart. Is het geleverde product ‘Zomooj-waardig’? Uw mening helpt ons om verbeterpunten snel te signaleren en door te voeren.

Nieuws
BTW verlaging maakt nu verbouwen erg aantrekkelijk!

Door de stagnerende woningmarkt is verhuizen voor veel mensen geen optie. De BTW verlaging maakt het nu heel aantrekkelijk om het woongenot van de huidige woning te optimaliseren door een verbouwing. Een persoonlijk interieuradvies aan huis door een deskundige Zomooj interieurarchitect, voor een vaste prijs van Euro 695.= (incl. BTW) per 1e ruimte, is daarbij onmisbaar.
De overheid heeft besloten om het BTW- tarief van 21% naar 6 % te verlagen op de arbeidskosten bij het renoveren en herstellen van woningen. Deze maatregel is nog van kracht tot 1 juli 2015 en geldt voor woningen ouder dan 2 jaar.

Op www.belastingdienst.nl vind u meer informatie over deze BTW verlaging

Kwaliteit

Kwaliteit

Alle interieurarchitecten van Zomooj staan ingeschreven bij het Bureau Architectenregister in Den Haag. Interieurarchitect is een beschermde titel.

Iedere interieurarchitect in dat register heeft minimaal twee jaar beroepservaring en is afgestudeerd aan een hbo-opleiding richting interieurarchitectuur. Bij Zomooj bent u dus altijd verzekerd van een professional die bewezen heeft dat hij zijn of haar vak verstaat.

Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn dan volgen wij een gedegen klachtenprocedure.

Binnenhuisarchitect of interieurarchitect

Bijna iedereen kent het beroep ‘interieurarchitect’. Maar wat doet een interieurarchitect precies en wat is het verschil met een interieurontwerper of stylist? Niet iedereen mag zich zomaar interieurarchitect noemen. Het is immers een bij wet beschermde titel.

Een stylist of interieurontwerper creëert sfeer in een woning of leefruimte. Bijvoorbeeld met decoratie, versiering, trendy meubelen en advies over kleuren, stoffen en materialen.

Complete leefomgeving
Een interieurarchitect gaat veel verder. Hij of zij is bezig met alle aspecten van het interieur. Indeling, vorm, meubilair, materiaal, kleur en dag- en kunstlicht. Zo optimaliseert de interieurarchitect een indeling door wanden te verplaatsen. Ook het ontwerpen van meubels op maat hoort bij de interieurarchitect.De interieurarchitect geeft dus vorm aan een complete leefomgeving.

Iedere ruimte uniek
De interieurarchitect benadert iedere ruimte als een unieke situatie. Het ontwerpproces verloopt systematisch. Hij of zij onderzoekt, analyseert en integreert alle informatie in een creatief proces. Het resultaat is een ontwerp voor een leefbare ruimte die volledig voldoet aan de woonwensen van de bewoners. Tekeningen en driedimensionale visualitaties helpen u als klant om een goed beeld te krijgen van de nieuwe situatie.

Bedrijfsvisie

Groeien door samenwerken

Als interieurarchitecten van Zomooj vinden wij het belangrijk dat wij ons continu ontwikkelen, trends snel oppakken en blijven groeien in ons vak. Bij Zomooj werken we intensief samen. We delen kennis en ervaring, inspireren elkaar en voeren grotere opdrachten samen uit. Kortom, van samenwerken worden wij betere interieurarchitecten. Zo kunnen wij interieuradvies van hoge kwaliteit blijven garanderen. Nu én in de toekomst.

Maak direct een afspraak