Interieuradvies als incentive

Home ยป Interieuradvies als incentive

Interieuradvies als incentive

Interieuradvies als incentive

Veel organisaties investeren graag in de relatie met klanten. Premiums zijn vaak vluchtig. Leuk om te krijgen maar snel vergeten. Met een interieuradvies van Zomooj geeft u uw klant iets blijvends. Erkende interieurarchitecten verzorgen het interieuradvies. Deze professionals optimaliseren het woongenot van uw klanten. Door ruimtes optimaal in te delen en te adviseren over een optimale inrichting. Een effect waar uw klant jaren plezier van heeft en de waarde van een woning verhoogt.

Waarde toevoegen
U kunt het interieuradvies van Zomooj op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld als geschenk bij het afsluiten van een hypotheek. Ook bij de aankoop van een woning is het een nuttig geschenk. Daarnaast is het een mooie incentive bij de promotie van huurwoningen in de vrije sector of een geschikt welkomstgeschenk voor nieuwe huurders.

Klanttevredenheid
Hoge klanttevredenheid Zomooj heeft een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek. Uit dit onderzoek komt duidelijk naar voren dat de ontvangers zeer tevreden zijn over het geschenk. Zij ervaren het als nuttig en duurzaam. Klanten waarderen ons product met een 8,5.

Interesse?
Bent u benieuwd wat Zomooj voor u kan betekenen? Stuur dan een email naar: info@zomooj.nl