Tarieven

Home » Tarieven

Zomooj hanteert vaste tarieven per ruimte, waarbij meerdere ruimtes binnen 1 ontwerp traject voordeliger zijn. Onder 1 ruimte wordt 1 woon- of werkfunctie verstaan, een keuken en woonkamer in 1 open ruimte worden dus gerekend als 2 ontwerp ruimtes.

Het interieuradvies is zeer compleet en bestaat uit een plattegrond, twee perspectieftekeningen, een kleuradvies en tips voor meubels en verlichting.

Zomooj Tarieven Particulieren:

Een compleet interieurontwerp voor de eerste ruimte kost € 695,- incl. BTW.

Iedere volgende ruimte binnen hetzelfde ontwerptraject kost € 395,- incl. BTW.

Voor aanvullende werkzaamheden zoals het vooraf opmeten van de bestaande ruimtes en de vervolgstap, het uitwerken van het interieurontwerp met productdetails zoals merken en stoftypes, maken wij graag een offerte op maat. Ons uurtarief hiervoor bedraagt € 80,- incl. BTW.

Wilt u graag een goed interieuradvies, maar voldoet de invulling van ons vaste tarief per ruimte niet aan de wensen, dan kunnen wij ook gelijk een advies op maat voor u maken. In dat geval bespreken we de interieurvraag met de gewenste uitwerking en maken een offerte op maat volgens ons uurtarief van € 80,- incl. BTW. Ook dan weet u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Zomooj Tarieven Zakelijk:

Een compleet interieurontwerp voor de eerste ruimte kost € 995,- excl. BTW.

Iedere volgende ruimte binnen hetzelfde ontwerptraject kost € 750,- excl. BTW.

Voor aanvullende werkzaamheden zoals het vooraf opmeten en de vervolgstap, het uitwerken van het interieurontwerp met productdetails zoals merken en stoftypes, maken wij graag een offerte op maat. Ons uurtarief hiervoor bedraagt € 80,- excl. BTW.

Als de invulling van ons vaste tarief per ruimte niet aan de wensen voldoet kunnen we ook gelijk een advies op maat voor u maken. De uitwerking van ons ontwerp verwerken we in een offerte volgens ons uurtarief van € 80,- excl. BTW. Ook dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent.