Voor makelaars

Home » Voor makelaars

Voor makelaars

Verbeter de presentatie van uw woningaanbod op internet

Uw woning verkoopt sneller met Zomooj!
Staan uw duurdere huurwoningen langer te koop? Verloopt de verkoop van nieuwbouwwoningen minder voorspoedig dan voorheen? Wilt u de verkoop van huurwoningen en nieuwbouwwoningen een extra impuls geven om langdurige leegstand te voorkomen?

Verleiden van potentiële kopers
In de huidige woningmarkt is de presentatie van de woning belangrijker dan ooit. Van veel huurwoningen die te koop staan ontbreken de plattegronden. Daarnaast leveren foto’s van leegstaande woningen aantoonbaar minder bezichtigingen op. Voor potentiële kopers is het moeilijk om door een lege ruimte heen te kijken en de mogelijkheden te zien. Visualisaties helpen potentiële kopers een woning te doorgronden.

Oplossing van Zomooj
Zomooj helpt woningcorporaties en projectontwikkelaars om het woningaanbod van huurwoningen en nieuwbouwwoningen aantrekkelijker te presenteren, zowel online als in de verkoopbrochure. In de praktijk blijkt dat deze visualisaties aantoonbaar meer bezichtigingen opleveren.

De Zomooj visualisaties zijn uitgewerkt in:

    • een plattegrond met daarin een optimale indeling
    • twee interieurperspectieven waardoor een ruimte gemeubileerd kan worden gepresenteerd zonder dat er daadwerkelijk meubels staan

Kosten
Het uittekenen van een plattegrond en het vervaardigen van twee perspectieven van een woonruimte kost € 500,- excl. BTW. Voor woningcorporaties en projectontwikkelaars die regelmatig van deze dienst gebruik willen maken, bieden wij een goedkopere oplossing: het visualisatie-abonnement. Dit abonnement sluit u af voor 12 maanden op basis van vooraf afgesproken aantallen. Interesse? stuur dan een email naar: info@zomooj.nlIn 2014 gelden de volgende staffels:
(prijzen exclusief eventuele inmeetkosten):

Aantal visualisaties per maand Kosten per maand (bij 12 maanden abonnement) excl. BTW Kosten per visualisatieexcl. BTW
1 € 475,- € 475,-
2 € 910,- € 455,-
3 € 1275,- € 425,-
4 € 1580,- € 395,-
5 € 1825,- € 365,-
Meer dan 5 Prijs op aanvraag