Zakelijk

Home » Zakelijk

Interieuradvies zakelijk

Interieuradvies voor iedere ruimte

Zomooj is een landelijk werkend netwerk van deskundige interieurarchitecten. Zij ontwerpen binnen hun eigen regio voor een vaste prijs het interieur van één of meerdere werk- of functionele ruimtes in uw bedrijf.

Wanneer Zomooj?
U kunt Zomooj voor iedere bedrijfswens inschakelen. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of verbouwen, meer of andere soort werkplekken wilt creëren of toe bent aan een compleet andere sfeer in een bepaalde ruimte. U bepaalt altijd zelf voor welke ruimte(s) de architect een ontwerp maakt.

Wat kost Zomooj?
Een compleet interieurontwerp voor de eerste ruimte kost € 995,- excl. BTW. Iedere volgende ruimte binnen hetzelfde ontwerptraject kost € 750,- excl. BTW. Het interieuradvies is zeer compleet en bestaat uit een plattegrond, twee perspectieftekeningen, een kleuradvies en tips voor meubels en verlichting. Voor aanvullende werkzaamheden zoals het uitwerken van het interieurontwerp, maken wij graag een offerte op maat. Ons uurtarief hiervoor bedraagt € 80,- excl. BTW. Voldoet de uitwerking van onze vaste prijs per ruimte niet aan de wensen, dan kunnen wij u ook een advies op maat geven volgens ons uurtarief van € 80,- excl. BTW, zodat u ook dan vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Waarom Zomooj?
Of het nu om een werplek, keuken, wachtruimte of vergaderkamer gaat, bij Zomooj bent u verzekerd van een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en uw situatie. Zomooj bestaat uitsluitend uit vakkundige, ervaren interieurarchitecten die werken in uw eigen regio. Zij zijn allemaal ingeschreven bij het Bureau Architectenregister in Den Haag.