Zomooj voor interieurarchitecten

Home » Zomooj voor interieurarchitecten

Zomooj voor interieurarchitecten

Zomooj is doorlopend op zoek naar ervaren interieurarchitecten die het leuk vinden om binnen een professionele formule werkzaam te zijn. Omdat we snel landelijk actief willen zijn, komen we graag in contact met interieurarchitecten uit de regio’s Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, Amersfoort, Haarlem, Apeldoorn, Ede, Roosendaal, Nijmegen/Arnhem, Enschede, Hengelo, Zwolle, Maastricht en Groningen.

Wie zoekt Zomooj

Om de consument een hoog kwaliteitsniveau te kunnen garanderen en ons te onderscheiden ten aanzien van interieurontwerpers en stylisten, werkt Zomooj alleen met interieurarchitecten met een inschrijving in het Architectenregister van het SBA in Den Haag. 

We vinden het belangrijk dat je goed in je vak bent. We vinden het minstens zo belangrijk dat je ook klantvriendelijk bent en goed kunt luisteren naar wat klanten willen en hiervan een goede vertaalslag kunt maken naar je interieurontwerp. Ervaring met particuliere opdrachten is gewenst.
 

Profiel
HBO opleiding, minimaal 2 jaar werkervaring als interieurarchitect. Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift. De werkzaamheden kennen geen vast patroon. Er wordt geregeld in de avonduren en in het weekend gewerkt. De licentiegebruiker kan grotendeels zijn eigen planning bepalen. Parttime werken (vanaf 20 uur) is zeker mogelijk, echter de samenwerking in een duoverband (2 parttimers die binnen één gebied samenwerken) geniet de voorkeur.

Financiën
Om als licentiegebruiker binnen de Zomooj formule aan de slag te kunnen gaan, betaal je een jaarlijkse contributie. Deelnemen is al mogelijk met een investering van € 2.500,-.

De volgende eigenschappen zijn kenmerkend voor een interieurarchitect van Zomooj:  enthousiast, zorgvuldig, klantvriendelijk, betrokken, open, flexibel, ondernemend.

Ben je werkzaam als interieurarchitect en wil je je aansluiten bij de Zomooj formule? Geef je op voor een van onze informatiedagen via het contactformulier voor interieurarchitecten.